سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
هم‌افزایی ارکان مسجد در ماه مبارک رمضان با محوریت قرارگاه ملی مسجد

حوزه/ معاون امور شهرستان‌های مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان گفت: برنامه‌های ماه مبارک رمضان امسال با محوریت قرارگاه ملی مسجد و با هدف انسجام‌بخشی به فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی در سطح استان اجرا می‌شود.

حجت الاسلام منصور محرابی، معاون امور شهرستان‌های مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان، در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه در اصفهان با اشاره به برنامه‌های این مرکز در آستانه ماه مبارک رمضان اظهار داشت: قرارگاه ملی مسجد که قریب به یک سال از تشکیل آن می‌گذرد، با هدف ایجاد هم‌افزایی میان ارکان فعال در مساجد شکل گرفته است. در این ساختار، مجموعه‌هایی همچون بسیج، سازمان تبلیغات اسلامی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و امور مساجد به جای فعالیت‌های موازی و جزیره‌ای، در چارچوبی منسجم ایفای نقش می‌کنند.

وی افزود: در این تقسیم وظایف، نقش امور مساجد، راهبری و هدایت کلان و ایجاد هماهنگی میان ارکان مختلف است تا همه ظرفیت‌ها حول یک هدف مشترک به کار گرفته شود. در همین راستا، جلسات قرارگاه برای برنامه‌ریزی فعالیت‌های ماه مبارک رمضان برگزار و کمیته‌های تخصصی ذیل آن تشکیل شده است تا هر بخش مطابق شرح وظایف ابلاغی، مأموریت خود را دنبال کند.
حجت الاسلام محرابی با اشاره به برگزاری مجمع مبلغان ویژه ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: این نشست با حضور و هماهنگی همه ارکان قرارگاه برگزار شد و محور اصلی آن، ایجاد وحدت رویه میان مبلغان اعزامی به سراسر استان بود. در این جلسه تلاش شد مبلغان با رویکردی واحد و هدفمند، مأموریت تبلیغی خود را آغاز کنند و با بهره‌گیری از منابع محتوایی مشترک، پیام واحدی را در مساجد استان منتشر سازند.
وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم این هماهنگی، تقویت جبهه تبیین و ارتقای توان مبلغان در مواجهه با جنگ شناختی و عملیات رسانه‌ای دشمن است؛ از این رو تأکید شده است که فعالیت‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان با انسجام فکری و محتوایی بیشتری دنبال شود.
معاون امور شهرستان‌های مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان در ادامه با بیان توصیه‌هایی به مبلغان اعزامی گفت: نخستین گام در هر مأموریت تبلیغی، مخاطب‌شناسی دقیق است. مبلغ باید پیش از هر سخنرانی، با بافت فرهنگی، سنی و اجتماعی مخاطبان خود آشنا شود؛ چراکه نیازهای جوانان، نوجوانان، روستاییان یا شهرنشینان متفاوت است و محتوای تبلیغ نیز باید متناسب با همین نیازها تنظیم شود.
وی همچنین بر ضرورت آمادگی علمی مبلغان تأکید کرد و افزود: امروز نسل جوان به واسطه دسترسی گسترده به منابع علمی و فضای مجازی، از سطح آگاهی بالایی برخوردار است. بنابراین مبلغ باید با مطالعه کافی و دست پر در میدان حاضر شود تا بتواند پاسخ‌گوی پرسش‌ها و شبهات باشد و نقش مؤثری در هدایت فکری و تربیتی ایفا کند.
حجت‌الاسلام محرابی در پایان ابراز امیدواری کرد: با انسجام ایجادشده در چارچوب قرارگاه ملی مسجد و حضور فعال و هوشمندانه مبلغان، مساجد استان اصفهان در ماه مبارک رمضان به کانونی پویا برای تبیین معارف دینی، تقویت امید اجتماعی و تربیت نسل مؤمن و آگاه تبدیل شوند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha